БОЕЦ сезира прокуратурата за думите на премиера съдържащи данни за престъпления

Georgi Borisov Georgiev 

„АКО ЖИВЕЕМ В ПРАВОВА ДЪРЖАВА, ТО ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДВЕДЕНО ПОД ОТГОВОРНОСТ!“ 
БОЕЦ В АКЦИЯ!
Днес БОЕЦ внесохме сигнал до Главна прокуратура във връзка с излявлението на премиера Борисов, че “ в парламента има хора, които се занимават с наркотрафик и купуване на гласове и то от затворници“


Думите на Борисов бяха огласени в предаването „Просто Диков“ в телевизия BIT на 12.11.2017г.
БОЕЦ сезираме прокуратурата за съдържащите се в думите на премиера данни за извършени престъпления, както и за това, че самоият той е извършил престъпление от общ характер, като в качеството му длъжностно лице е укрил и не е сезирал и предоставил на компетентните органи информацията с която разполага за описаните от него престъпления.
БОЕЦ напомняме, че това действие на Борисов е рецидив и не за първи път той укрива данни за сериозни престъпления. Ще посочим само два примера.
В изборната нощ през октомври 2014г., Бойко Борисов заяви , че взрива в Горни Лом не е бил случаен и той знаел нещо. Повече от три години по-късно, нито обществото, нито институциите, нито близките на загиналите при взрива в завода „Миджур“ в Горни Лом, не са информирани, какво знае Борисов и какво има предвид с думите си, че взрива не е случаен. Думите му могат да се тълкуват и като внушение, че това е терористичен акт, или умишлено действие свързано с изборите. Той мълчи, прокуратурата мълчи, съда мълчи.
Вторият случай е още по фрапиращ. Във връзка с фалита на КТБ, стана ясно, че Бойко Борисов е имал лична среща в дома си в Банкя с банкера Цветан Василев седмици преди банката да бъде затворена. На тази среща Борисов е бил уведомен от Василев за предстоящият удар срещу банката и че удара идва от страна на депутата Делян Пеевски, заради отказа на банкера да се поддаде на рекета на Пеевски. Борисов, като народен представител и председател на най-голямата парламентарна група не предприема нищо, не информира прокуратурата и компетентните институции,прикрива действията на Пеевски, наблюдава фалита на КТБ и лицемерно участва в срещите при Президента, където също не споменва нито дума за известаната му информация, а единствената му цел, както и на всички останали участници в тези срещи е да спасят собствената си кожа. А след идването му на власт в края на 2014г. правителстовот Борисов 2 прави всичко възможно истината за фалита на КТБ да бъде прикрита, следите заметени, а активите на банката разграбени.
За действията на Пеевски срещу КТБ е бил уведомен и Сергей Станишев, в качеството му на депутат и председател на партията мандатоносител , като също не уведомява прокуратурата и укрива тази и нформация докато банката бъде фалирана. За тези действия (и бездействие) на Станишев, БОЕЦ вече сезирахме прокуратурата, но до момента Цацаров е глух и няма нито реакция, нито отговор на сигнала ни. Мафията пази омертата за фалита на банката!
Няма да се спираме на информацията, която Борисов изнесе от трибуната на Народното събрание, че лично Доган е поръчал убийството му, всички помним…
Днес Борисов е премиер и ако разполага с данни за наркотрафик извършван от депутати и „купуване на гласове и то от затворници (което е малоумие, защото затворниците нямат права да гласуват) то, укриването на тази информация и несезирането на институциите е тежко престъпление за което следва да носи отговорност, ако живеем в правова държава. А ако тази информация е вярна, то резонен е въпроса, какво правят наркотрафиканти в парламента и защо не са в ареста. В случай, че думите на Борисов се окажат лъжа , то клеветата му изречена спрямо Парламента и съставляващите го народни представители също е тежко престъпление.
Чрез този сигнал БОЕЦ за пореден път искаме да върнем фокуса на обществото върху мафиотската същност на управляващите ни мутри, ченгета и мафиоти. Взаимно се обвиняват във всевъзможни престъпления, прокуратурата изпълнява само поръчкови задачи, а корупцията и престъпността достигат все нови и нови върхове! Виновни и обвинени няма. Това състояние на държавата се нарича „стабилност“.
Очакаме реакцията на прокуратурата.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук