Деян Икебаната възпя Корнелия Нинова: Правя всичко за пари, няма разлика между „гербери“ и „рози“

Типично в свой стил култовият изпълнител Деян Неделчев – Икебаната, който обича да провокира своите почитатели с творчеството си, взе на мушка председателя на БСП Корнелия Нинова. С изключително сполучливата си песен – като ритъм и текст, Икебаната закачливо иронизира вечно смеещата се левичарка-приватизаторка. Неделчев анонсира, че няма разлика дали един политик се определя за „син“ или „червен“, когато прави всичко за пари.

Изключително интересна е последната позиция на „лявата“ Корнелия Нинова във връзка с поръчковите убийства през новата 2018 година.
„Това, което се случва, в последните седмици, е тежък удар по образа на България в началото на председателството. Всички институции трябва да се обединят и да положат максимални усилия, за да се изчисти образът на страната.“ – написа председателят на БСП на страницата си във Фейсбук.

Потребителите в социалната мрежа започнаха да се питат: „Дали пък не е започнала на заплата при ГЕРБ?!“ По всичко личи, че БСП повтаря „опорките“ на управляващата партия и не е припозната като лява, опозиция и алтернатива на „център-дясно“.

Нима отнетите човешки животи могат да бъдат асоциирани единствено с „тежък удар върху образа на България“, който трябва „да се изчисти“?

Приятно гледане!