Днешната диктатура е още по уродлива, защото се крие зад плаща на демокрацията

Georgi Borisov Georgiev 

„КЪДЕ СТЕ, „ЖУРНАЛИСТИ“, НЕ СМЕ 1989г. , 2017г. СМЕ, ЗАБРАВИХТЕ ЛИ? 

Днес агент Буда, в качеството му на премиер на територията заплаши журналиста от BIT Стоян Тричков, че ще го осъди, защото ГО ПИТА! Пита го за „човешкият материал и простите“ , а мутрата го заплашва. Другите дръжки на микрофони стоят и гледат. И не въпроса е важен, а реакцията на премиера. Един журналист има право да задава каквито си иска въпроси, въпрос на морал и професионализъм е как формулира своите въпроси, в случая въпроса бе на място и във връзка със събитията от седмицата и поредната обида изречена към народа от друг новоизпечен политик. Важна в случая е реакцията на премиера, това е реакция на диктатор към непокорен негов слуга, реакция изразяваща дълбокият страх и паника , пълното отвращение на Борисов към свободата на словото. Тази случка е олицетворение на изминалите 28 години и на връх десети ноември точно описва пътя ,от къде тръгнахме и къде стигнахме. Тръгнахме от блатото на комунистите и стигнахме… в кочината на същите тези комунисти, ченгета и мутри. Само че, днешната диктатура е още по уродлива, защото се крие зад плаща на демокрацията. Но вместо демокрация имаме страх и зверска корупция. Вместо демокрация получихме кочината на Буда, Пеевски и Цацаров. Длъжни сте да задавате правилните въпроси, длъжни сте да сте доволни, длъжни сте да се усмихвате докато говори Вожда. То и в Северна Корея така.
Реакцията на Борисов е защото му задават неудобни въпроси и му развалят кефа и ПР-а докато реже лентичката на зала Фестивална.
Тази седмица бе пусната и фалшивата новина за милиардите на Борисов в офшорни сметки. На фона на поредната лентичка…
Ще ви кажа как може достоверно да изчислите милиардите на Буда, формулата е елементарна – умножете всяка отрязана лентичка от Бойко Борисов по един милион и ще получите някаква минимална представа за „авоарите“ му. Някои от лентичките „струват“ и до сто милиона, но не бъдете дребнави.
Пример – за ремонт на булевард „Панония“ във Видин правителството на Буда1 в последните си работни дни гласува и лично с подписа на премиера отпуска 4.8 милиона държавни ((народни) пари. От тях 2.8 милиона се връщат през Тошев и Цветанов към Борисов, а пет месеца след ремонта на булеварда същият е тотално изтърбушен за воден цикъл, след който БОЕЦ предложихме да бъде прекръстен на „Дунавски вълни“. Булевард няма и парите ги няма. Но Буда е с два милиона по-дебел. И фалшива новина няма. Но не питайте премиера, ще ви осъди! В държавата на мафията Истината е мръсна дума, а питащите са врагове на стабилността!
Да си знаете!“
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА 

Фейсбук

снимка: кадър от Би Ай Ти