Закуска, обяд и вечеря в Бургас гарнирани щедро с фини прахови частици

Навсякъде, а това значи и в Бургас замърсяването на въздуха оказва влияние върху качеството на живот, като за съжаление дава отражение при регистрираните случаи с летален изход и увеличения брой респираторни заболявания

Контролът на нивата на атмосферните замърсители създава предпоставки за управление и подобряване на качеството на въздуха съобразно действащите нормативни уредби, като крайният ефект, който се цели е намаляване на негативното въздействие и подобряване на качеството на въздуха, но в Бургас има само регистрация, но не и контрол и санкции ????

Така беше при соцЯЛИстите, така е и  при братчето им ГЕРБ … 

И това, че на управниците не им пука е ясно, но на заспалите граждани не им стигат 28 години да се събудят от овчия си сън и да си търсят и защитават правата ????

В този казус не са ни виновни турците, нито ЕС, нито гей браковете и третия пол, нито огромния за БГ брой политически партии, а УПРАВЛЯВАЩИТЕ в БУРГАС и в територията БГ.

ВИНОВНИ СА ОНЕЗИ НА КОИТО ИМ СЕ ПЛАЩА НАРОДНА ПАРА И ИМАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ПО ЗАКОН – КМЕТ, ОБЩИНСКИ ЧИНОВНИЦИ, ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ, ПРОКУРАТУРА, РИОСВ, ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ, МИНИСТЪР НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ И СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ДВЕ ОФШОРКИ …

Цели 24 часа наднормено замърсяване на въздуха в Бургас с ФПЧ, които са до 1.5 ПЪТИ НАД НОРМАТА от 07.00 ч. на 11 ноември до 07.00 ч. на 12 ноември 2017 г. ????

Спи градът и овчиците в него …

Дали някой от споменатите факти по-горе ще накара породата бургаска овчеглава да изблее ?!

И се питаме защо преходът бил такъв, а ние какви сме …

Свободен автор – Философът