Приятелите на европреЦедателят Борисов се развиват

През 2011 г. се разигра едно театро- отнет бе лиценза на „Лукойл“ заради липса на измервателна техника …

Борисов го играеше железен – откак съм премиер, нямам приятели, законът е еднакъв за всички с грижа за народа и държавата, но …

След като отнеха лиценза, Борисов май се уплаши и заприказва по-умерено – призова “Лукойл” да осигури авиационно гориво, за другото щели да се оправят дори ги призова ги да не тръгват на война с държавата, защото някой знаеше и даваше нещо, което е опирало до касичките на „ИПОН“ … “Ипон” бе взимала милиони за охрана от “Лукойл” години наред.

На много в БГ територията им се струваше, че главата на Златев ще падне, но бъркаха, твърде много бъркаха и то от времето на Живков …

Как мислите, че се появи ГЕРБ ? Просто така, без пари и кукловоди ?

Мдаа …

И ето днес при старта на европреЦедателството добрата вест е налице, но не за България …

Валентин Златев ще строи нов хотел в Свети Влас. Инвеститор е „Тера тур сервиз“(фирмата в която израстна Румяна Желева от ГЕРБ, кандидат за български еврокомисар ). Това е и компанията, в която е концентриран хотелиерският бизнес на генералния директор на „Лукойл България“. Петзвездният хотел отново ще бъде под бранда RIU – RIU Palace Sunny Beach. Това съобщава capital.bg.

Предвижда се да има 350 стаи, като най-високата част от обекта ще е с 13 надземни етажа. Инвестицията е 45-50 млн. лв. – собствени средства и заемен капитал, обяснява пред изданието Лъчезар Тодоров, изпълнителен директор на дружеството-инвеститор „Тера тур сервиз“.

Хотелът ще е четиризвезден и ще е на мястото на стария санаториум между Свети Влас и Слънчев бряг.

Управител на дружеството е бащата на Златев Васил, а едноличен собственик на компанията е „Агрохолд“. Изпълнител на проекта е „Джи Пи груп“, която ще извърши грубия строеж. 

„Джи Пи груп“ се развива покрай Златев и Борисов… Обществените поръчки валят и само до 2014 г. са стотици милиони лева, а приходите им за периода 2012-2014 г. са удвоени от 72 на 144 млн. лева, те са и кандидати заедно с фирми на Пеевски за строежа на АМ „Хемус“…

Златев разполага с 1700 стаи по Черноморието. Той навлиза в морския хотелски бизнес преди повече от 15 години. Сред актуалните му проекти е и този за хотел на мястото на бившето кино „Сердика“ под марката „Хаят“.

Ето как разцъфтяват приятелите на Бойко Борисов – премиер и Баш ЕвропреЦедател …

Защо се чудим, че някои от приятелите на ГЕРБ ги отстрелват заради обществени поръчки ?!

Свободен автор – Философът