Скандал: Евродепутат сравни Кулезич със стара любовница

Влюбвала се мазохистично в господарите си, но после с удоволствие и садизъм ги предавала

Евродепутатът Николай Бареков сравни ТВ водещата Люба Кулезич, чието предаване „Честно казано“ тези дни бе свалено от ефира на Би Ай Ти, със стара любовница.
„Като потърпевш съм длъжен да коментирам поредната конфузна ситуация около фамозната водеща Люба Кулезич. Сценарият с нея винаги е един и същ. Всеки, който и подаде ръка в живота и „професията“ ( Пеевски, Борисов, Цветанов, Гергов, Диков и моя скромна милост), си пъха змия в пазвата. За благодарност – плювни и помия като от стара захвърлена любовница“, сподели във Фейсбук евродепутатът.
„Кулезич е изключително неблагодарно животно, което има неистова нужда да слугува и влюбва мазохистично в един господар, който после с удоволствие и садизъм да предава. Случаят с нея не е журналистически, а чисто клиничен. Питайте потърпевшите“, призова Бареков.
„Етика, журналистически стандарти, морал, обективност … са понятия, които няма да срещнете в нейния личностен ареал. Но парите и егото са на пиедестал. Да се готви последният и благодетел от Белград… Странно е, че Шоуто на Кулезич отдавна се изтърка, но пък с тъпа упоритост продължава. Докога?“, пита евродепутатът.