Буря във „Величие”

Председателят на парламентарната група на „Величие” Николай Марков е предрекъл на идеолога на партията Ивелин Михайлов, че ще бъде унищожен, ако не склони парламентарната група да подкрепи кабинета на ГЕРБ. Това обяви Михайлов в канала си в Youtube.

Според разказа му партията е получила две предложения. Първото било подкрепа за ГЕРБ срещу министерство, а второто алтернативно – подкрепа за кабинет на ГЕРБ или  – компромати, заплаха с дела и затвор за търговия с влияние. Това било и противопоставянето между Михайлов и Марков, като последният бил по-скоро склонен на първото предложение.

Ето какво казал Марков на Михайлов по време на спора им: „Спри да се занимаваш с политика и аз ще ти реша финансовите и другите ти проблеми, които имаш”. Ти не разбираш какви  ще са последствията. Последствията са, че ти ще бъдеш унищожен. Виж какво, лошото е, че смъртта ти няма да е достойна. Ти ще бъдеш развенчан, ще бъде размазан. Твоят имидж, ти ще бъдеш захвърлен, нападнат и от твоите и тогава ще бъдеш унищожен – възможно най-безславната смърт”, това оповести Михайлов.

В същото време от партия „Величие” коментираха, че няма разцепление в парламентарната група.