Димитър Маринов разговаря с бургаската публика

Многопластов талант, силно присъствие и невероята харизма – във всички тези качества  на българския и холивудски актъор Димитър Маринов се убеди лично бургаската публика през уикенда в Културен дом НХК. Актъорът, които през 2019 г. се качи на сцената на „Долби тиътър” в Лос Анжелис с българския трикольор в джоба си, за да получи „Оскар“ за участието си във филма „Зелената книга” , гостува в морския град по покана на община Бургас. Той представи три филма със свое участие – „Гунди – Легенда за любовта”, късометражният „Сельодка” и пълнометражният „Караганда”.

Маринов, който отдели близо час след всяка прожекция, за да отговори на въпроси на зрителите, сподели, че е впечатлен от интелекта на публиката, от реакциите, от усещането за дълбоките взаимовръзки, които провокират филмовите сцени.

Актьорът, които задържа  вниманието на публиката с увлекателните си професионални и житейски  истории, разказа любопитни подробности от кухнята на големите холивудски продукции.

Димитър Маринов предупреди с усмивка, че освен от екрана, скоро ще го гледаме неочаквано често и в интернет, тъй като е избран за рекламно лице на международна компания на милиардера Джеф Безос – Amazon.