„Капан за самотен мъже” в Бургас в началото на юни

Много и неконтролируем смях очаква зрителите на постановката „Капан за самотен мъже”. Премиерата на Младежка театрална школа „Бургас“, с ръководител Румен Велев, е на 4 юни 2023 г., от 19:30 часа, в ДТ „Адриана Будевска“. Спектакълът ще се реализира от любители актьори на възраст от 15 до 45 години. Всеки от тях е преминал през кастинг за съответната роля.

„Капан за самотен мъж“ е една от най-хубавите криминални пиеси на известния френски драматург, художник и режисьор Робер Тома. Животът е изпълнен с изкушения, уловки, капани. Понякога от капана, който сами си поставяме, няма измъкване!

Възможно ли е криминалният сюжет да забавлява и да разсмива? Разбира се, ако автор е известният Робер Тома! Перипетиите, през които преминават героите му, за да открият истинското лице на човека срещу тях, ни държат в напрежение през целия спектакъл. Млада жена, омъжена преди три месеца, неочаквано изчезва от известен френски курорт. Какво се е случило? Скарване, бягство, измама, убийство. Полицията е по горещите следи. Ако е убита, дали предполагаемият убиец е бил сам или са действали организирано? А дали мафията няма пръст в това и дали пипалата й не са обхванали и държавни органи? Предстои да разберем.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на община Бургас по фонд „Култура”.

Билети на касата на ДТ „Адриана Будевска“ и НХК.