Клуб „Бургаски пирати“ организира турнир по американски футбол

В Бургас предстои истинско зрелище по американски футбол. Пет родни топ отбора ще спорят за „Pirates cup“. Атрактивното състезание ще се проведе на 2 и 3 ноември 2024 г. на игрищата на „Парк Арена ОЗК Бургас“.

Зрителите ще могат да се насладят на срещи с голяма доза адреналин. Атмосферата със сигурност ще бъде нажежена. Емоциите за състезатели и зрители ще преобладават. И няма как да е по-различно, когато видите изпълненията на  най-добрите отбори у нас, начело с шампиона на България „София Беърс“.

„Софийски рицари“ е полуфиналист от престижната Балканска лига и втори у нас. „Варна Шаркс“ е млад тим, с много амбиции и винаги готов за големи изненади. Постоянно прогресиращ отбор е този на „Шумен Брюърс“, който ще търси своята изява на високо ниво.

Домакин и организатор на турнира е  клуб „Бургаски пирати“. „Проектът е максимално амбициозен и е призван да популяризира и вдигне нивото на развитие по американски футбол в Бургас, да мотивира деца и юноши на различна възраст да се запалят по този спорт. Целта ни е да се превърнем в един от водещите отбори в страната“, единодушни са младежите от бургаския клуб, които изпъкват с невиждан ентусиазъм и безспорни качества, които са предпоставка за възходящо развитие.

„Очаквайте неотразимо и запомнящо се шоу“, категорични са от ръководството на „Бургаски пирати“.