Лекар на годината на Бургас

Председателят на Регионалната колегия на Българския лекарски съюз в Бургас д-р Жени Стоичкова се обърна с призив към бургазлии и колегите по повод гласуването за Лекар на годината Бургас 2024.

„Скъпи съграждани, имате възможност да удостоите с гласа си лекарят, който според вас е бил най значим за семействата ви през тази година. Направете го на следния линк – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctkOljModOlrwHG54mn9tSLcz0yGIKfjOge6_oira3oAnJ7w/viewform. Доверието ви е от изключителна важност за всеки бургаски лекар!

На 19 октомври в храм „Св. Иван Рилски” от 17:30 ч. ще бъде отслужен молебен за бургаските медици от Негово Високопреподобие архимандрит Димитрий, след което до Културен дом НХК ще премине факелно шествие на лекарите.

Уважаеми колеги, нека и ние дадем своето признание за най-достойния от нас – направете го на следния линк – https://forms.gle/pSTKNAqUV3cP1ztg7

Наградите ще бъдат връчени на 19 октомври 2024 г. –Ден на българския лекар на тържествен концерт-спектакъл в залата на НХК  от 19.00 ч.

Благодарим на община Бургас за подкрепата при организиране на празника!“