Маратон от забавления в Бургас

Юли вече започна, а след страхотното парти за July Morning на бургаския бряг се готвим за Ретро уикенд. Поредното тематично събитие ще се проведе в периода 5 – 7 юли 2024 г., а програмата му е отново истински маратон от забавления. Сред тях Ден на китайската култура с много активности, киноложка изложба, Гръцка вечер на остров Света Анастасия, както и интересни събития, свързани с духовността и изкуството на Изтока – тридневното събитие в КЦ „Морско казино“.

Акцент в предстоящите почивни дни ще бъде традиционният ретро парад, които ще впечатли малки и големи с легендарни возила. Атрактивното събитие е с дата 6 юли 2024 г. (събота), като ще бъдат представени над 150 автомобила и мотоциклета от всички краища на България. Няма да липсват и гости от Сърбия, Словения, Хърватска, Гърция и Румъния.

Парадът за класически автомобили и мотоциклети се реализира за 17-та поредна година от Бургаски авто-мото клуб „Ретро” със съдействието на община Бургас. Мястото на впечатляващото изложение е на алеите пред експоцентър „Флора”. Любителите на класическите возила ще имат възможност да разгледат и да се снимат с уникалните автомобили и мотоциклети, които ще бъдат изложени от 10 до 14:30 часа.