Премиера на „Резонанси на съня“ в Бургас

Премиерата на представлението „Резонанси на съня“ поставя начало на  14-то издание на Международния фестивал за физически и визуален театър „Ерата на Водолея“ . Спектакълът очаква ценителите на изкуството на 16 октомври 2024 г. (сряда) от 19 часа в залата на Куклен театър – Бургас. Публиката ще се наслади на театрална пиеса, която не следва класическата драматична структура е единен сюжет, а по-скоро е поредици от сцени по конкретни теми, които поставят артиста в интензивна физическа работа, модификация на тялото и превеждат публиката през широк спектър от емоции.

Автор и режисьор на постановката е  Владислава Джамбазова,  композитор – Владимир Джамбазов, сценограф – Емелияна Андонова-Тотева, жореограф – Росен Михайлов, трейлър – Владимир Джамбазов, Участват: Александра Енева, Десислава Минчева- Тодорова, Ивайло Енев, Калин Зафиров

Премиерата на представлението се осъществява в рамките на Международния фестивал за физически и визуален театър „Ерата на Водолея“ и е със свободен вход.

„Ерата на Водолея“ се организира от Независима фондация „Театър в куфар“ и фондация „За Родопите“ в партньорство с община Бургас. Събитието се провежда с финансовото съдействие на Министерство на културата и община Бургас.