Силният отбор на ГЕРБ-СДС в Бургас

Силният отбор на ГЕРБ-СДС нареди пъзела на Бургаска област, показвайки най-важните за хората и общините проекти. Това се случи на официалното откриване на кампанията на Коалицията за 51-ото Народно събрание. Събитието се проведе до Часовника в Бургас, където областният координатор Иван Алексиев представи всеки един от кандидатите, които в следващия парламент ще отстояват приоритетите и интересите на жителите на областта.

Вторият в листата Жечо Станков каза от своя страна, че както винаги ГЕРБ-СДС ще проведат една позитивна кампания. „Ще бъдем между хората и имаме проекти за всяка една община. Искаме да се приключи с това безвремие и хората да живеят по-спокойно. Нашият екип е изпълнен  с професионалисти и съм сигурен, че ще постигнем високи резултати“ , поясни депутатът.

Вторият в листата Жечо Станков, който е сред най-добрите енергийни експерти в страната, също представи своите приоритети, сред тях най-голямата му битка е безплатното саниране на жилищните блокове. Той изтъкна, че икономиката и общините са на колене през последните години, а само стабилно правителство може да изведе страната ни от тази криза.

„Виждате, че ключови проекти са забавени. Развитието на страната зависи само от това дали ще има правителство. Целият този екип тук не спира да бъде между хората, улиците, сред бизнеса, близо до кметовете, за да чуваме нуждите, да получаваме задачи от хората и да знаем в каква посока трябва да работим.

Пред вас поемам ясен ангажимент за всички чакащи над 2000 блока, които са в резервния списък, и за всички, които вече са одобрени – 756 блока, които също чакат. Санирането ще продължи, 100% безплатно с финансиране и на енергийните одити, за да е справедливо, да е честно. И да сме наясно – това не е безплатен обяд, държавата спестява всички средства от енергията, която домакинствата спестяват, и тя ще ги реинвестира през Българска банка за развитие чрез българската енергетика, която е на 80% държавна, защото това е правилният подход, това желаят хората. Това е правилният път.

За съжаление за длъжността народен представител вече не се говори с добри думи. Но ние се разпознаваме като хора, които с чест и отговорност работят за всеки жител в региона. Поемаме ангажименти, които можем да изпълним“, отбеляза Жечо Станков.