Тази неделя избираме новата кралица на Бургас

Най-красивото и най-бляскаво събитие в Бургас – „Кралица на Бургас 2024”, ще се проведе след броени дни. Домакин на надпреварата, в която се впускат шестнадесет ослепително красиви девойки от морския град, отново ще бъде Летния театър.

Тази неделя (30 юни 2024 г.) на бляскава церемония ще бъде коронована най- красивата жена на Бургас. Канят се всички жители и гости на Бургас да станат част от конкурса за красота и да изберат своята фаворитка, която да грабне титлата „Лице на публиката“.

Конкурсът за красота се провежда за четиринадесета поредна година. Престижно жури от популярни лица ще изберат новата носителка на титлата, която ще представи морския град на конкурса „Мис България 2024 г.”, който ще се проведе през есента в столицата.

Всяка една от участничките ще има възможност да се представи по най-добрия начин и да предаде своята енергия на публиката благодарение на прекрасната хореография, специално създадена за конкурса „Кралица на Бургас 2024 г.” от талантливата Нели Вакъфова. Нели е част от екипа на конкурса още от самото му създаване. Тя е позната на широката публика и с други свои таланти, а именно като изпълнител на свои авторски хаос парчета, с които е радвала публиката през годините.

Входът е свободен, а събитието е с начален час 20 ч.