Докато престъпниците са в парламента, преходът няма да свърши

В Народното събрание има хора, които закрилят продажбата на наркотици, каза Дучето
Нормално е футболните агитки да се ползват за прикритие на групите, които изпълняват мокри поръчки, както онези в парламента служат за прикритие. Всички дават някакви кинти да влязат вътре и после трябва да си ги избиват по някакъв начин. Това каза бившият председател на клуба на привържениците на ЦСКА Димитър Ангелов – Дучето. Преходът няма да свърши, докато онези са там и няма осъден, каза той в „Тази сутрин“ по бТВ. „Феновете били виновни. Той е фен единствено в свободното си време. През другото време я е дилър, я е депутат… И министър-председателят е фен, както и президентът“, подчерта Дучето.
Той коментира разбитата от ГДБОП банда за мокри поръчки, гравитираща около футболната агитка на ЦСКА – София на Гриша Ганчев. Според разследващите групата стои зад побоя над ортопеда проф. Стефан Станчев и убийството на надзирател от Софийския затвор. Ръководителят е мъж с прякор Гвгелийския, който дърпал конците от затвора, през жена си или с есемеси. Повечето от арестите са извършени в ж.к. „Дружба“, откъдето е лидерът на „червената“ фракция „Енимълс“ – Росен Петров – Животното.
„Едни и същи хора обикалят около едни и същи училища 20 – 30 години. Сменят се директори, учители, дилъри не се сменят. Престъпността е бич. Наркотикът е отрова за младите хора, а онези, които се занимават с това нещо, са най-долна измет, те съсипват бъдещето на децата“, коментира Дучето.
„Всичко започва от онази сграда, на която пише „Съединението прави силата“, но явно не прави силата. Някои хора безнаказани, а другите ги прави роби“, каза още бившият председател на клуба на привържениците на ЦСКА.
Оказва се, че българският преход никога няма да свърши, защото в парламента винаги ще има политици, пардон „фенове“, закрилящи наркодилърите и изпълнители на мокри поръчки. Вчера кабинетът „Борисов III” спря приватизацията, но това ще спре ли кражбите от държавата!? Онези, които разпределяха червените капитали и мутрите, които воюваха за дялове, продължават да ни управляват. Преходът няма да свърши, докато народът не спре да гласува за боклуци.