Защо й е на Турция да напада България?

Нито един турски султан не е имал по-верен васал от Бойко

Защо му е на „султан“ Ердоган да напада България, като нито един турски султан не е имал по-верен васал от Бойко? Този бисер се роди в главата на адвокат Николай Хаджигенов докато спореше с депутата от свитата на Каракачанов Александър Сиди за това дали България се нуждае от армия и може ли тя да ни опази от Турция.

Снимка: skandalno.net

„Турция не е агресор към България, защото първо Бойко не е отменил доктрината „Дюнер“ и половината дюнери у нас са турски. Второ никога досега нито един турски султан не е имал по-верен васал от Бойко. Той наруши всеки един закон, отвлича хора по улиците, прави каквото поиска Ердоган. Аз не виждам проблем с Турция“, изригна в „Здравей, България“ по Нова телевизия адвокатът. „Защо ни е армия? Кого ще трепем?“, попита той, когато националистът с хубавото българско име Сиди заговори за връщането на военното обучение.

Очаквам Каракачанов да си заведе гласоподавателите в казармата и да ги направи мъже, пошегува се Хаджигенов. Как набиването на крак на плаца, носенето на въшкарник те прави истински мъж, попита той.

„Ще купим едни летателни апарати, от които ефективната полза е точно никаква, но ние данъкоплатците ще похарчим милиарди левове, за да може Каракачанов да е министър на пет самолета. Това е пълна глупост! Същевременно тези пари са жизнено важни за образованието, защото когато народът е тъп, се стига до маршируване по плаца“, каза още Хаджигенов.

Безспорно България се нуждае от армия, защото е ясно, че НАТО не може да ни опази от Турция, но връщането на казармата не решава проблема. Всъщност адвокатът-зевзек е прав поне за това, че на „султан“ Ердоган не му трябва да напада България, като си има верен васал.