Магии ни носят депресия, предават се за секунди на цялото семейство

Внимавайте с мобилните апарати, носят космическа енергия, която причинява безсъние, безпокойство и страх, предупреждава феноменът Иван Милев

Бившият защитник на „Локомотив“ Пловдив и ЦСКА – Стефан Лулчев, сложил край на живота си. Причините за самоубийството на шампиона са неизвестни. Дни преди него пък се обеси и бившият бранител на „Левски“ Давид Бистрон, а 25-годишен мъж от Петрич изпи в събота шепа лекарства в опит да умре, но лекарите успели да го спасят. Преди да погълне смъртоносния коктейл, той искал прошка от близките си приятели.
Причината да посегнат на живота си вероятно е депресия. Това е най-често срещаното психично разстройство у нас през последните години. Всеки трети казва, че е с депресия, съобщава в. „Компас“.
Все по-често млади хора посягат на живота си, чувствайки се самотни, тъжни и безпомощни. Според психолозите, симптомите са липса на апетит, безсъние, апатия и мисли за самоубийство, но също повишена емоционалност, свръхактивност, раздразнителност, безпричинна еуфория. Феноменът от Димчево Иван Милев пък твърди, че

депресията може да бъде причинена от магия

Хиляди българи са преминали през дома му в малкото бургаско селце с надеждата да получат спасение от негативни въздействия. В двора си той е направил триметрова стъклена пирамида. С нея чисти духове. Ако ваш близък почине, след него остава енергиен заряд, който погубва трима души от рода му, уточнява радиестезистът. И най-големите светила на медицината да ги лекуват, няма спасение.
„Четири са причините, заради които човек може да изпадне в депресия. Едната от тях е свързана с автомобилите, които имат големи отрицателни заряди и натоварват цялото семейство. Макар преминал през пирамидата, човекът не се изчиства, докато не се неутрализира вредното излъчване от самата кола. Едва тогава негативният заряд отпада от цялото семейство. Той не се пренася в дома, а е единствено върху обитателите му“, обяснява радиестезистът, чиито способности да открива нефт и газ са били експериментално доказани в СССР и признати от Тодор Живков.
Ако дадена кола не е при мен, може да се изчисти, ако имам снимки на цялото семейство и те се поставят в пирамидата, добавя той.
„Вторият начин за предизвикване на депресия е чрез магия. Първият, който мине през нея, поема основния удар, но буквално

след секунди се предава на цялото семейство

Фактически, това е второто натоварване. В случая се търси основно потърпевшият. Трябва да се направят снимки на дома и да се изчисти самото жилище. Трябва обаче да ми предоставят снимки на покойници от рода на пострадалия, за да поверя дали няма родово проклятие“, обяснява феноменът.
„Проверявам снимките на мъртвите, за да стане ясно дали някой от тях не е починал вследствие на проклятие. Ако се установи, че има такова нещо, поставям фотографиите на покойника в стъклената пирамида. Там се изчиства снимката, а чрез нея и гробът на починалия. Като резултат се освобождава и страдащият от негативната енергия“, разказва Иван Милев.
Според него

Родовото проклятие е едно от най-опасните

Как се получава то? Човек носи отрицателен заряд, за който даже не подозира, казва радиестезистът. Ако почине с него, в момента, в който го погребват, когато пуснат ковчега в гроба, душата му излиза със страшна скорост в Космоса, а зарядът се предава върху снимката му, допълва той.

 Тъмните сили търсят кой ще е следващата жертва

И така, до четвърто поколение, ако не се вземат навреме мерки“, пояснява Милев.
„Когато почина моята съпруга, в селото хората ми казваха, че до деветия ден трябва да ходя на гроба, но аз като изследовател по тези въпроси, реших да проверя каква е истината“, споделя той.
„Оказа се, че след погребението, до четиридесетия ден душата на покойника не се появява на гроба си. В петък срещу събота, точно в полунощ си идва до 12 часа през нощта в събота срещу неделя. През първите 40 дни духът или обикаля земния си път, или минава през Страшния съд“, твърди феноменът от Димчево.
„Натоварване или депресия се получава и при въздействие на енергия от Космоса чрез СИМ – картите на телефоните. В този случай човек започва да се чувства зле, измъчван е от безсъние, безпокойство, страх. Това му създава много главоболия. Трябва да се провери мобилният му телефон и ако се установи отрицателен заряд, го изчиствам“, добавя Иван Милев.
Той споделя, че вярва в медицината и уважава хората с белите престилки, но депресиите, породени от негативни въздействия, с хапчета не се лекуват.