Министър Ангелкова ни обеща 36 ст. за 1 бр. чадър и 36 ст. за 1 бр. шезлонг

Министър Ангелкова благодари на Бойко Борисов, Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров за гласуваното към нея доверие отново да поеме поста министър на туризма.

Тя коментира и цените за шезлонг и чадър на плажовете, като посочи, че на „Нестинарка“ цената е 36 ст. за 1 бр. чадър и 36 ст. за 1 бр. шезлонг, което според нея е почти безплатно.

Министър Ангелкова сподели, че е притеснена от факта, че цели 103 плажове у нас са неохраняеми.

„Направи ми впечатление, че доста посещаеми плажове са неохраняеми като Бургас-север, Поморие-централен, Обзор и т.н.“, добави Ангелкова …

Снимки от Северния плаж Бургас, когато си имаше концесионер показват истинското състояние на нещата за сведение на г-жа Ангелкова, която е твърде голям оптимист като за политически пиар …

Явно министър Ангелкова се прави, че не знае, че в Гърция за плажовете няма вход, не се плаща за шезлонгите и за чадърите на пясъка. Задължително има голям паркинг, както и душове и кабинки за преобличане.

Срещу 3 евро за кафе или фрапе можете цял ден да се изтягате под чадър и на шезлонг за разлика от българските плажове …

Българските плажове от 6 лева за чадър и шезлонг на мръсния бургаски плаж до 36 лева за същите екстри на плаж Иракли през лято 2016 … Екстри – фекалии, цигани с царевица и гевреци, скъпотия за чадър и шезлонг, липса на паркоместа, мазут и пренаселеност, мутри .

Истинската ситуация май се различава от думите на министър Ангелкова …

Свободен автор – Философът