Битата туристка ще съди бияча от Несебър

Това тук е много опасно място, каза Едита Худакова

Ударената словашка туристка в Несебър ще заведе дело срещу 21-годишният Тодор Николов заради нараняванията и провалената си почивка. Тя е с постоянно главоболие след нападението.

„Това тук е много опасно място. Всеки знае, че може да има последствия и се страхувам да няма“, каза Едита Худакова пред камерата на бТВ.

Травмите на 57-годишната жена са големи, въпреки че е останала половината нощ в поликлиниката и продължава да взема лекарства.

Имам син малко по-голям от него, но моят син е възпитан, уважава всички, особено с по-възрастните е невъзможно да се държи така, добавя битата асистентка.

След 8 часа разпити в полицейското управление, тя се радва, че агресорът ще получи наказание. Благодарна е на човека, предоставил видео кадрите от нападението.

Едита е асистентка на съпругата на певеца Мариан Банго, известен като словашкият Андреа Бочели.

Той и жена му са незрящи и за четвърта година са у нас. Те пристигнали заедно с асистентите си на почивка в „Свети Влас”.

В събота вечерта четиримата се разхождали из стария Несебър, когато чули клаксон. В следващия момент колата на Тодор спряла в тялото на жената на Марош. Асистентката й реагирала и поискала обяснение от Тодор, а той излязъл от колата и й забил юмрук в лицето.

„Много ми е тъжно. Боли ме сърцето. Не мога да повярвам, че може да има такива отношения между хората“, споделя словашкият Андреа Бочели.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!