Делян върна Боршош в НДК

Боршош на два пъти е продавал свои дялове в компании на дружества, свързвани с Делян Пеевски

Делян върна Боршош в НДК!
За какви независими органи за борба с корупцията говорят овластените, кого залъгват??? Ще се саморазследват и ще си самоповдигнат обвинения ли?! Стига глупости!
Нищо не може да се промени, докато: шеф на премиера е Делян; шеф на БНБ е Делян; шеф на Позитано е Делян; шеф на Атака е Делян; шеф на президенството е Делян; шеф на главния прокурор е Делян; шеф на службите и МВР е Делян… На някои може да им изглежда пресилено, но това е самата истина и не е тайна за никого по високоите етажи на властта.

Преди да стане продуцент, Боршош бе съсобственик на в. „Новинар“ и собственик на сайта „Всеки ден“. Другият съсобственик във вестника беше бившият лидер на „Гергьовден“ Любен Дилов-син. Придобиването на дяловете от Дилов-син в изданието стана през 2005 г. заедно с компании, близки до някогашния спорен председател на Столичния общински съвет Антоан Николов. А до 2007 г. собствеността в акционерното дружество „Новинар медия“ АД бе разпределена поравно между Мирослав Боршош и Любен Дилов–син.

Предишният официален собственик на вестника беше група от приватизирани общински дружества, в които се смяташе, че има влияние Антоан Николов. През 2007 г. Мирослав Боршош се раздели с „Новинар“ и освободи и поста главен редактор. Това се случи, след като той прехвърли дела си в ИПК „Родина“ на управляваната от семейството на Делян Пеевски „Нова българска медийна група“,  писа преди 3 години „Капитал“.

Боршош е собственик на сайта „Всеки ден“ до началото на юни 2009 г., когато едноличен собственик на капитала става „Всеки ден медия“ ЕАД, за което дружество също се твърди, че е в сферата на влияние на Делян Пеевски.

Пред 2005 г. Боршош беше в инициативния комитет по издигането на Бойко Борисов за кмет на София на частичните кметски избори.