Дон Кихот де ла Рагин заговори за балконинг заради шведския ритник

Майка Тереза на българския туризъм получи „Златен скункс“, защото се оказа по-важно да не загуби шведските туристи, отколкото да запази честта на българския служител

Шефът на Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите в оставка Благой Рагин обмислял да скочи от третия етаж заради скандала с шведския ритник.

„Какво искате? Какво да направя? Да се хвърля от третия етаж ли? Ако кажете, веднага скачам. Признах си грешката, но ако продължавате да настоявате, много малко ми трябва.

Аз съм си изживял живота. В петък ми мина през акъла да скоча. Добре, че колегата бе заключил външната врата!“, каза Дон Кихот де ла Рагин, докато разговаряше с репортера на „Господари на ефира“ Боби Ваклинов. Няма смисъл да стоя да ме плюят на 70 години, добави Майка Тереза на българския туризъм.

Този „Златен скункс“ е за вас заради това, че за вас се оказа по-важно да не загубите шведските туристи, отколкото да запазите, да съхраните честта и достойнството на българския служител, каза репортерът на „Господарите“, докато му връчваше статуетката.

„Човек, докато е жив, греши. Не може за тези 20 години да не допусна грешка, за което се извинявам пред българския народ, но аз искам прошка от всички, на които успях да им вдигна кръвното“, каза Рагин. „Искрено съжалявам. Аз съм обременен и разсъждавам като бизнесмен“, призна той.

С клиента не се спори и винаги трябва да се усмихваш, но като те ритат в главата, пак ли трябва да си усмихнат, попита Ваклинов.

„Ще се скараме. Казах да не хвърляме кал върху шведския народ. Сгреших, виноват съм“, повтори туристическият бос.

„Канят ме в телевизиите и понеже съм много добър, гледам на този да не откажа, на другия и накрая лапнах дървото“, добави той.

Тази женица от хотела в Слънчев бряг не е ли чувствителна? На нас такива туристи, които пият и бият, не ни трябват. Имаме си достатъчно побойници. Има по-важни неща от парите“, коментира репортерът на шоуто.

Сега ви подкрепям, каза вождът на хотелиерите, след като се изповяда пред Ваклинов за идеята да прави балконинг, т.е. да имитира ужасно пияните англичани, чието летуване в „Слънчака“ понякога завършва със скок от балкона.