Дъщерята на ритнатата камериерка в Слънчев бряг мечтае за възмездие

Надявам се пияният швед да отиде в затвора, каза Светослава

Надявам се пияният швед, който ритна майка ми, да отиде в затвора, каза дъщерята на битата камериерка в Слънчев бряг пред камерата на бТВ.

Жената, която работи като администратор в същия хотел, написа заедно със сестра си отворено писмо до бившия вече шеф на хотелиерската асоциация Благой Рагин, който беше по-загрижен за запазването на шведите като клиенти заради инцидента.

„Безумното му изказване не можеше да остане без отговор. Почувствах се много зле. Все още той не се е извинил на майка ми“, добавя Светослава.

Тя сподели, че след като е гледала видеоклипа с шведския ритник, изпаднала в шок. Все едно на мен ми се е случило това, добавя младата дама, която е студент в Колежа по туризъм.

Тя вече се стреми да не гледа кадрите от охранителните камери, на които се вижда как туристът рита майка й в главата. В момента жената отново е на работа, защото е изразила желание да бъде сред хора – имала е късмет да не пострада тежко физически, но психологическата травма е голяма.

„Майка ми се обади от болницата да я прибера. Първите й думи бяха „Ела ме прибери от болницата, случи се инцидент“. Психически не е добре. Предвидили сме да отиде при психолог. Надявам се да се възстанови“, добавя Светослава.

Тя сподели, че се надява мъжът, ритнал майка й, да да получи справедлива присъда. Искам да е в затвора, каза още тя.