Мафията прогони дори и гларусите от Несебър?

Приходите от алкохолния туризъм не влизат в държавата, а отиват в гангстерски групировки, разкри Румен Драганов

Мафията прибира парите от алкохолния туризъм в Слънчев бряг, а заради тътена от дискотеките и от фойерверките в малките часове на нощта, от Несебър бягат дори птиците. Ако в София има гларуси, това е поради шума по морето, каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия директорът на Института за анализи и оценки в туризма Румен Драганов.

„Представете си фойерверки в 3:00 часа през нощта! Те вдигат всички тези птици и пернатите започват да пищят. Тътенът от дискотеките в „Слънчев бряг” тормози и жителите, и гостите на Несебър. А до момента никой не може да спре шумните заведения“, заяви експертът.

Заведенията не отчитат реално приходите. Носят се на баркроловете едни туби, на които пише „Горна баня“, добавя Драганов. Според него, ако държавата няма приходи от алкохолния туризъм, той трябва да бъде забранен. Няма смисъл да финансираме „Ислямска държава“, коментира той.

ИДИЛ може и да не финансираме, но за никого не е тайна кой печели най-много от шума край морето. Освен от фалшив алкохол, мафиотите трупат пачки и от паркоместа, и от наркоместа, а заради адската врява, от Несебър бягат дори гларусите.