Навлизаме в Нова епоха, господарите губят почва под краката си

Щастлив съм, че съм съвременник на това велико време, споделя бунтарят от Поморие Ради Чухлев

Човечеството навлиза в Нова епоха и господарите губят почва под краката си. Това сподели във Фейсбук бунтарят от Поморие Ради Чухлев.

Според него партиите са сдруженията, където се събират некадърниците и неудачниците – паразитите.

„Креативната личност не членува в партия! Съзиданието създава друга ценностна система в човека, друг морал, друго възприятие за света. Някога партиите са били представители на отделни класи. Днес те не представляват никого в обществото, защото класовото разделение е абсурд“, коментира Чухлев.

„Светът стои на прага на глобални промени в етичността. До сега човечеството не е възприемало светът по такъв начин. Но комуникативността го освободи от много заблуди, които противопоставяха народ с народ, култура с култура, етнос с етнос, държава с държава… Днес човекът е космополитна личност. Той вижда абсурда в това разделение! Господарите губят почва под краката си. Тяхната демагогия вече не минава. Човечеството навлиза в Нова епоха! Щастлив съм, че съм съвременник на това велико време“, споделя помориецът.

„99% от народа живее примиренчески, като животните. Точно тази робска психика ги кара да се уповават в Русия или в Щатите. На когото и да станете васали, робът си остава РОБ“, добавя бунтарят.

Той предупреждава, че посолството на САЩ в България може да се възползва от омразата на народа към мутренската власт и да инсценира подобие на украинския Майдан – с помощта на заблудения протестиращ народ ще докара фашистка власт, както направи в Украйна. „Тълпата никога не е постигала нещо по-добро. Осъзнайте се! Промени се правят от народ, който има концепция, идеология и стратегия за смяна на социалната система“, коментира Чухлев.

Като сме „равноправни“ членове със САЩ в НАТО, защо не направим и ние военна база в САЩ, така, както те направиха у нас? Къде ни е равноправието, пита той.

Концепцията му за ново безкласово общество и за свят, който да не се управлява от мутри, а от доказали себе си професионалисти, е залегнала в Манифеста за Нова Етика – Нов Свят. Публикувал го е в сайта си www.newethic.eu. Написал го е преди десетина години, но всеки ред е актуален и днес.