Политолог зове за бойкот на петрола, бил напоен с кръв?

Когато си зареждате колата с гориво от Шел, знаете, че това гориво е смесено с кръв и страдание на хиляди хора навсякъде по света, предупреждава Пламен Пасков

Като зареждате от Шел в България и по света, знайте, че това гориво е смесено с кръв и страдание на хиляди хора, сподели във Фейсбук политологът Пламен Пасков.

„Клането в Новорусия, бивша югоизточна Украйна, е организирано от САЩ, с помощта на местни украински марионетни нацонал-предатели (същите, като българоезичните такива), но поръчано от Шел, и Шеврон. Превеждам накратко само най-важното: На 24.01.2013 в Давос е сключено 50-годишно съглашение между Украйна и Шел (там работи синчето на вицепрезидента Байдън, но не като бачкатор) и „Наздра Юзовская“ за добиването на шистов газ в района на град Славянск“, обяснява Пасков.

„Компания Шел, и „Наздра Юзовская“ получават тези земи на фантастични условия: 50 години няма да плащат никакви данъци, освен ДДС, ако не се смятат данъците, които се плащат на заплатите. От всякакви други плащания компанията е освободена.

Естественно, американците ще настояват техните марионетки в Киев да прочистят района на Славянск в Донбас. Прочистят означава и етнически (да ликвидират населението), защото местните туземци им пречат. Точно така, както сиу оглала са им пречили да „усвояват“ златните находища в свещените си земи в Черните хълмове (Black hills) преди 150-200 години“, припомня политологът.

„Съдбата на сиу Лакота е добре известна – направиха ги да умрат. Техните методи никога не са били други през вековете. Това е статистически и историческо потвърдено: всичко друго се изменя, освен колониалната им практика и отношение към завоюваните или предопределени за завоюване колонии“, добавя Пасков.

„Ако сте добре с руския, можете да прочетете статии по темата в Интернет. А ако сте наред и с главата, можете да се досетите за удивителни аналогии в колонизирана България:

– Асарел Медет…

– Златица-Пирдоп…

– Крумовград…

Само ще ви кажа, че учредители и собственици на дялове в компаниите, които смучат златото и другите ценни метали от България, чрез Дънди Прешъс, и другите „оператори“, са сър Елтън Джон, Уилям Джеферсън Клинтън, английската кралица, и други важни персони от клуба на Билдербергите, клуб 300, и прочее специфични общества, което всъщност е едно общество“, разкри бившият кандидат за президент.

„Когато погребвате роднина, приятел, и просто българин, умрял от мизерия, от лошо здравеопазване, от самоубийство, и отчаяние, да знаете, кой е авторът на убийството му!

Когато видите оскотял и полудял от мизерия човек на улицата, пак да знаете – на кого да благодарите! Когато видите стари учители пенсионери да ровят срамежливо и засрамено в кофите за боклук, притиснати от смачкваща безизходица, пак да знаете – на кого трябва да благодарите“, добавя политологът.

„Когато пътувате през мъртви, изкормени, срутени села без един човек в България, пак да знаете. Когато чуете, прочетете, или видите как цигани са изнасилили, заклали, насекли с брадви старици, старци, и просто беззащитни хора в селата, а вече и в градовете, пак да знаете – циганите са проблем-следствие, а авторите са същите тия англосакси от Pax Americana“, коментира Пасков.

„И не се лъжете, че някакви българоезични местни туземни марионетни политици са пряко виновни за това – те са само трансмисия, проводник, послушна тояга, с която колониалистите бият туземния народ, за да слуша, и да прави, каквото им трябва. Не се лъжете, че партиите са пряко виновни – те са същата сопа, само че по-голяма, по-организирана, в ръцете на същия колониален англосаксонски господар. Казано афористично: проблемът на Южен поток е в Южния парк. И, както стана ясно, не само на Южен поток, или на Южна Европа, а даже на по-голямата част от света“, споделя политологът.

Когато си зареждате колата с гориво от Шел, пак да знаете – това гориво е смесено с кръв и страдание на хиляди хора навсякъде по света, добавя той.