Съсед стреля два пъти в лицето ми и ме заплашва с убийство! От 2-ро РПУ в Пловдив труп ли чакат?

Доживяхме и ний да станем жертва на нещо като битов теракт. Доказан пияница, който за жалост ми е съсед, вчера стреля два пъти в лицето ми с газов пистолет от 1 м.растояние,след което ме удари с дръжката на пистолета в скулата.

След обаждане на 112 бързо се отзоваха и от спешната помощ, и от МВР-то. Спешните ме откараха в хирургиите, щото от скулата ми шуртеше кръв, та нямаше спиране, тъй като пия такива едни лекарства против съсирването. Терористът пък го прибраха полицаите.

След полунощ го пуснаха. Па като се захвана едно смучене на ракия от негова страна, едни чалги, та цяла нощ. Сутринта имаше мощни пиянски речи и закани, че ще ме осмърти и за три години излежи.

Обаждам се пак на полицията, за да да дойдат и си го приберат, щото наивно си мисля, че те и това правят, когато някой бива жизнено заплашван. Дежурният от Второ районно в Пловдив ми рече да съм бил отишъл там и подал съответната жалба, щото онзи не бил тропал по вратата ми….
Че то ако се стигне дотам бе джанъм като следствие ще има налице барем един труп! И кой тогава ще пише жалба във Второ РПУ?  Онези от погребалната агенция ли?

Владимир Куцаров, Фейсбук