Цецките напълно заслужават Бойковците, както и обратното

След „причиних си Цецка“, следва рубриката „причиних си Бойко“:

1.Бойко е възмутен, че в КАТ няма тоалетни.

2.Населението ще се успокои, защото вече няма да си къса нервите да вади 20 документа, които отпадат не се знае кога, понеже Баце не може да нарежда на НС, но се надява на колегите.В КАТ имат вече химически тоалетни, населението е спокойно, защото има къде да посрещне нуждите си.

3.Бойко има служител под прикритие, който ходи из държавни институции и докладва къде има проблеми.Няма да е лошо да влезе и в общините, но това Бойко не го е предвидил.“Минка“ е нарицателно на бездейна чиновничка, а Минките ще се забранят, Баце обещава.Обаче най-голамата Минка-прокуратурата не може да се пипа през мандата на Цацаров!

4.НСО е самата клетост с автопарк на 6-8 години, чиито болтове се саморазвиват ката ден и на Баце му се случвало, но съдба, премиер е на бедна държава.Поръчал си е бронирана „Нива“, дано идва със сертификат за неразвиващи се болтове.

5.Името на Лозан Панов вдига кръвното на Бойко.Той не може да приеме, че някой му разваля идилията на управлението и иска истинска съдебна реформа, затова Панов е обвинен във всички земни и неземни грехове, включително и в прокурорското постановление за отказ от разследване на #Болтгейт, където се казва, че е присъединен сигнал на някакво лице:“Към материалите по преписката на 07.06.2017г. е присъединен сигнал от В.В.З., в който е поискал от прокуратурата да бъде извършена проверка на фактите, свързани с твърдян инцидент с автомобил на НСО, ползван от председателя на ВКС Лозан Панов. Изложил е твърдения, че тази информация се разпространява лично от Лозан Панов след срещата му с Президента Румен Радев на 06.06.2017г. чрез публикации в „Правен свят“ и „Медиапул“. Посочил е, че от началото на месец май 2017г. самият Лозан Панов е започнал да предрича възможен инцидент, свързан с „физическото му отстраняване“ – например в интервю по Нова телевизия от 05.05.2017г., след което различни медии – „Дневник“, „Капитал“, „Медиапул“, „Клуб Зет“ и други са започнали да правят аналогия между действията на Панов, свързани със „съдебна реформа“, и атентата срещу прокурора Дж.Ф., включително, че е бил организиран протест, широко отразен от същите медии, на датата на този атентат – 23.05.2017г.“ Ужасно прилича на Калоян Стоев по разсъждения това лице, но пък инициалите са други, за целите на прокуратурата, както и становището на дилъра на „Мерцедес“, което бе орязано пак за целите на прокуратурата, но Баце не даде да му зададат такъв въпрос.

6.Съдиите вече може да почерпят, понеже Баце им е сбъднал „мечтата“ да избират 1/4 от членовете на ВСС-пряко.

Бедни съдии с малки мечти, но стига им тая награда, че все пак могат да гласуват, нищо, че съдийска колегия пак ще е овладяна от кадруването на политиците.
Мога да пиша още за Бойкодозирането, но ще ви досадя.
Изводът ми е, че Цецките напълно заслужават Бойковците, както и обратното, но защо народа си мисли, че ги заслужава?!

Стела Николова