Eва от „Тоника СВ“: Животът ми с Гого беше приказка, готова съм да ме вземе (ВИДЕО)

Има една звезда в България и тя се казва Лили Иванова, а аз съм едно обикновено момиче от Айтос, което Господ е дарил с талант, споделя тя

Животът ми с Гого беше приказка. Беше хубава, смяхме се, но накрая много плаках. Това каза Eва Найденова от „Тоника СВ“ в интервю с Мон Дьо, излъчено по Нова телевизия.

„Когато съм в къщи, не съм певица, нито съм звезда. В махалата хората ме смятат за тяхната Ева. Обичам да живея затворено, особенно след като Гого отиде в друго измерение“, добавя певицата.

„Сега сме в любовен период с болката. Любим се, за да създадем един малък дом, в който да се разбираме“, споделя тя.

След като й се наложи да опише живота в едно изречение, Ева спомена три думи:

красота, успех и нещастие.

Оставам таланта на заден план, защото не е мой, даден ми е свише, обяснява тя.

„Аз съм лудата Ева, не приемам себе си за толкова специална, че да си задавам въпроса коя съм. Аз съм едно обикновено момиче от Айтос, което Господ е дарил с талант“, добавя певицата.

„Със Стефан Диомов нямаме какво да делим. Може само радости и успехи“, заяви Ева Найденова.

„Гого бе моят съпруг и най-добър приятел, и баща, и майка… и всичко. Беше аристократ по душа. Невероятна бе усмивката му. Заяждах се с него само за работа. А сега той се явява често в сънищата на мен и на сина ни“, разказва Ева.

Тя сподели, че не се страхува от смъртта, защото вярва, че животът продължава в другите измерения. Готова съм да ме вземе, споделя певицата.

„Има една звезда в България и тя се казва Лили Иванова. Тя има огромно сърце“, каза още Ева Найденова.

Нейният живот е като приказка, но с лош край. В началото на 70-те се запознава с Гого. Любов от пръв поглед, която винаги е била в светлината на прожекторите. Тя – по-темпераментната, той – по-спокойният. Двамата минават през бурни страсти, голяма любов, изпитания, забрани, а сега Ева живее сама в Айтос, опустошена от смъртта на любовта на своя живот.

Гого си отиде преди четири години от болест, която трудно се пише и произнася. Но Ева вярва, че това не е причината. За нея има нещо друго – енергия, нещо мистично. Нещо, което не може да се опише само с думи.