US самолети вече са мишена за Русия, започва ли Третата световна война?

Третата световна война ке почне от Сирия, пророкувала Ванга

Американски изтребител свали бомбардировач Су-22 на сирийските правителствени ВВС, а в отговор Министерството на отбраната на Русия обяви, че руските изтребители и ПВО ще следят като потенциални мишени самолетите и дроновете на международната коалиция в Сирия в случай, че минат западно от река Ефрат. Москва определи случилото се като „военна агресия“, съобщи бТВ.

Светът е застинал в ужас. Отношенията между двете велики сили са по-студени и от времето на Студената война. Руснаците подкрепят сирийските си братя, а янките създават арабско НАТО и събарят самолетите на братушките. Англичани, французи, германци, белгийци треперят от страх някой брадатко да не се самовзриви или да реши да ги коли. Европа е в криза. Близкият изток е във война, а Боко след като излапа тортата с българския флаг край Босфора, мечтае аверите му от югоизтока да не пускат араби насам. Походът на брататковците към Европа обаче е добре организиран и нито граничната оградка, нито приятелите на Бай Х.й могат да ги спрат. Това е част от сценария, спуснат от авторите на стратегията за нов световен ред. А дали тяхната цел е Третата световна война? Според любителите на конспиративните теории, тя е неизбежна, защото целта на елита е да намали населението на Земята.

Третата световна война ке почне от Сирия, пророкувала Ванга. Тя ще рухне в краката на победителя, но победител ще се окаже, че няма, казала пророчицата от Петрич. Тя предсказала, че Рим ще бъде столица на Халифата. Според Учителя Петър Дънов пък, в Сирия ще умре Антихристът.