Абсурд: Шопи подкараха колите си в морето

Автомобил мина на сантиметри от главите ни три пъти, докато бяхме на плажа, оплакват се туристи

Нагли шофьори подкараха автомобилите си в морето, алармираха туристи. Автомобил мина на сантиметри от главите ни три пъти, докато бяхме на плажа, оплаква се Анна Чолакова. Тя е изпратила видеоклип за рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия, на който се вижда как кола със софийска регистрация се движи в морето, макар да не е амфибия. Двете странични гуми са в морската вода, а другите – на пясъка.

Абсурд ли е това? Най-лошото е, че е истина. Тази кола днес мина три пъти“, добавя Анна.

Иван Иванов пък е изпратил снимки от плажа в Арапя с друг нарушител. Изглежда, че водачът е изпитал затруднение и не е могъл да паркира на първа линия, но все пак е успял да се натресе на плажа, разказва възмутеният мъж.

На плажа всеки прави каквото си иска, защото държавата ни хич я няма. Мързеливите държавни чиновници хич не ги е грижа дали в морето плуват амфибии или автомобили, нито дори край чия глава минават. Когато някой им наруши спокойствието със сигнал, бързат да го отпратят. Затова не се изненадвайте, ако на плажа видите дори Камаз или танк! В България всичко е възможно… зависи на каква цена.