Биячът на лекарки искал плацентата на сина си, за да е вечно млад

Чешитът замразявал кучета и котки, за да бъдат съживени след време
Владимир Стоянов, който е обвинен в нападението на лекарката д-р Албена Гагова от болница „Шейново“, вероятно е искал плацентата на сина си, за да е вечно млад.
Софийският районен съд го остави в ареста, съобщава бТВ.
След побой на 1 юли д-р Гагова е с комоцио, счупен нос и разкъсана устна. Пребита е заради отказ веднага да предаде плацентата на току-що родила жена – съпругата на Стоянов.
Пред съда Стоянов заяви, че няма никакви доказателства срещу него.
През 2014 г. той започнал да посещава Биологическия факултет на Софийския университет, където записал мгистратура по генно и клетъчно инженерство.
От дискусия във „Фейсбук” става ясно, че сред състудентите си Стоянов е известен като Владо Плацентата.
Ръководителят на магистърската програма доц. Светослав Димов го определя като посредствен студент, който вярва, че прави наука.
„Към преподавателите си, което не му прави чест, се отнасяше като към равни и мислеше, че е на тяхното ниво. С колегите си, не мога да кажа, но имаха проблеми. Например имат обща поща, на която да им се пращат материали. Той неколкократно им сменяше паролата или им изтриваше имейлите с материалите”, спомня си доц. Димов.
Колегите на Стоянов се възмущават от разказите му за замразяване на кучета и котки. В личния му сайт попадаме на алгоритъм за замразяване на организми, за да бъдат съживени след време.
В Интернет плацентата се счита за източник на вечната младост и здраве. Дори има клипове за рецепти – как се готви и яде.