Бойко не бил бос като оня селянин, но дали не е по-гол?

Селянинът от Банкя не е селянин, ако е с бучнато американско знаменце отзад, коментира политологът Пламен Пасков
Поне не съм бос като оня селянин. Тези думи са вмъкнати в устата на вождът от Банкя от карикатуриста Христо Комарницки, който го е изтипосал много сполучливо в поредната си творба. На нея се вижда, че босът на ГЕРБерастите в действителност не е бос. Но пък е спорен въпроса дали не е по-гол от „селянина“, който му разката „майката“ (б.а. както бе представена кандидатката на ГЕРБ) на последните президентски избори.
„Селяните от Банкя не са селяни като тия от Славяново даже и ако тия от Славяново да са завършили не само Математическата гимназия в Хасково, но и висшето си образование в Долна Митрополия“, коментира политологът Пламен Пасков.
Всъщност президентът Радев е роден в Димитровград, но е израснал в Славяново, а 11 години е служил в Равнец като летец преди да стане командир на Военновъздушните сили.
„Селянинът от Банкя не е селянин, ако е бил пожарникар, и ако днес вече е с бучнато американско знаменце в причинната пета точка, и с доларови знакчета вместо зеници в очите, стиснал под мишница Винету“, добавя Пасков.