Бунтар погна троловете във Фейсбук, ще ги съди заради блокиран профил

Ще ви вкарам в съда и ще ви смачкам, закани се създателят на Националния протест срещу безобразията в България

Война пламна в социалните мрежи, след като създателят на страницата „Национален протест срещу безобразията“ в България Атанас Калев обвини лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов, че дирижира кампания срещу него и нарече партийната му формация трол партия. Във видеообръщение, публикувано във Фейсбукстраницата на бунтарите, Колев заплаши вожда на „възрожденците“, че ще го смачка в съда, заедно с всичките тролове.

Една партийна клика по време на бунта в Асеновград пишеше постоянно, че там протестират криминално проявени типове. Сега се оказа, че тя е направила над 150 доклада, за да ми блокират и втория профил във Фейсбук“, заяви създателят на „Национален протест срещу безобразията в България“.

За пореден път и двата ми профила са блокирани благодарение на една партийка, наречена „Възраждане“. Всичките им трол банди накрая ще бъдат предадени в съда с доказателствата и писаниците по мой адрес. Всичко това се дирижира от техния партиен лидер Костадин Костадинов. Аз бях шеф на т.нар. предизборен щаб и знам цялата схема как работи в тази партия. Известно ми е, че без неговото знание нищо не се случва. Във Фейсбук съм създал една страница и няколко групи, но поддържам връзка с клиенти от цял свят и в момента, в който ми блокираха втория профил, ми възпрепятстваха комуникацията с чуждестранен бизнес партньор. Ще представя фактите в прокуратурата“, закани се Колев.

Всички текстове, които публикуваме в последно време, са обект на доклади от партийни организации, защото ние говорим за това как не трябва да се протестира пред циганските махали, а проблемът са политиците на България, които 27 години затваряха уши, очи и не искаха да свършат нищо. За да нямаме крадливи политици, трябва да не даваме на необразованите цигани да гласуват“, добавя бунтарят.

Не може да не позволяваш на един човек без завършен осми клас да кара автомобил, а да му разрешаваш да решава съдбата на цял народ с правото му на глас! Не може неграмотните да ходят до урните с клечките и да гласуват под строй“, коментира Колев.

Заглушавате свободата на словото, но аз накрая ще бъде принуден да направя един България бук и ще вкарам всички свободолюбиви българи в него. Днес съм загубил пари и ще ми плащаш ти, Костадине!“, добавя създателят на най-голямата Фейсбук група.

Той разкри, че 80-годишен лекар е бил зверски пребит и хвърлен в канавка, но за това нямало нито ред в полицейските сводки и в медиите.

40 разбойника с по пет фалшиви профила докладват денонощно страницата ни с една единствена цел – да бъде закрита, жалват се администраторите на Национален протест срещу безобразията в България.


Параноикът и лъжец, Царят на финикийците, които откраднаха интелектуалния ни труд, ръководи цяла Трол Бригада. Тя докладва всички и особено нас, които им казваме Истината на Глас: какви са Изроди! С какво е по – различен царят на Финикийците КК от Емил Джасим и Соросогнидите? С това че се прави на родолюбец, за да се докопа до властта. Финикиецът Излъга цяла България, че няма да пипа субсидията! Докладвайте ги! За каквото се сетите, цялата им трол банда – те не заслужават милост и уважение“, пишат бунтари във Фейсбук страницата си. Партията на Финикийците нямаше програма и я открадна от Национален протест, добавят те.