Вижте как оператор на бТВ напада Перата (ВИДЕО)

 На кадрите ясно се вижда как Петър Джанаваров умишлено блъска телефона на бургазлията

Петър Низамов е все още в ареста не защото е ударил операторът на бТВ Петър Джанаваров, а защото е неудобен. Убедете се в това сами – гледайте видеоклипът, излъчен по ТВ САТ КОМ- Асеновград от протеста, след който бе задържан бургазлията! На кадрите ясно се вижда кой кого удря. Операторът съвсем умишлено блъска с лявата си ръка телефона на Петър Низамов. Жертва в случая е Перата.

„Кой всъщност е бил провокатора, кой е нанесъл единствения удар? Качваме този клип вече не само, за да търсим справедливост за един невинен човек, а защото искаме да има такава за всеки. За всички репресирани патриоти, които все още не са загубили и последната си надежда нашата държава да заживее нормално, справедливо, без разединение, без привилегии за малцинствата. Ако оставим в ареста или впоследствие в затвора един напълно невинен човек, който е бил умишлено въвлечен в инцидент, за да може да бъде премахнат от картата и да не застрашава повече интересите на никого, значи е по-добре да се откажем и от своите права като граждани на тази държава“, коментира приятел на Перата във Фейсбук.

Всички сме усещали репресията малко или много и това може да се случи на всеки от нас, по всяко време и без никаква причина, добавя той.

„Нищо ново с такива евтини холивудски трикове. Боко излъга цял един изстрадал народ да го издигнат до министър-председател .Забравихте ли как беше в центъра на всеки изкуствено създаден сеир?“, пита Петко Петков.

Перата явно е изкупителна жертва. Задържан е, защото е неудобен на Бойко и Валери.