Войната за плаж „Делфин” загрубя, спасител със счупен нос приет в болница

Пострадалият Станислав Устамитев е ударен от колега, вероятно защото се сближил с нудистите

Войната за плаж „Делфин” загрубя. Спасители се сбиха, защото единият от тях се е сближил с нудистите. 21-годишният Станислав Устамитев е настанен в бургаската болница със счупен нос.

Той сподели в разговор с репортера на бТВ Лора Стаматис, че разправията станала, защото ходи при голите туристи.

Скандалът станал в края на работното време на спасителите. Станислав получил удар в лицето.

Може би ме удари, защото съм симпатичен на нудистите, че те са ми симпатични на мен. Той ми се скара, че съм ходел при тях”, каза пострадалият.

Другият спасител, участвал в сблъсъка, обаче твърди, че е ударил колегата си случайно. „Сборихме се уж. Ние сме борци, но той нещо изгрубя. В последния момент взе да ме души. Аз се дръпнах. Без да искам, съм го уцелил при самозащита, тъй като той тръгна да ме удря”, заяви Димитър Василев.

За първо лято доскорошният нудистки плаж има наемател и конфликтите не спират. Малката ивица бе разделена на две зони. Едната, която е с чадъри и шезлонги, е за туристи с бански. Празната е за нудистите. Това обаче не намали напрежението. Стигна се до намеса на полицията, до жалби и до бой.

Управителят на плажа твърди, че разправията между служителите му е възникнала заради шега, но така и не стана ясно каква.

И нудисти, и туристи с бански са категорични, че войната за доскорошното девствено кътче загрубява.

Забелязахме, че тази година има огромна агресия, споделя туристката Михаела Йорданова.

Преди дни полицията дори глоби нудист за непристойно поведение. Той се скарал със спасителка, която му направила забележка, че ходи гол.

Нудистите настояват „Делфин“ да стане екоплаж, но наемателят няма намерение да се отказва от ивицата.