ГД „Боец“: Ще блокираме съдебната палата с една цел – отстраняването на Цацаров-пазителя на мафията!

„Ще водим своята битка до край! Битката за свобода и справедливост. Ще блокираме съдебната палата с една цел – отстраняването на Цацаров-пазителя на мафията! Това ще отпуши съдебната система и ще покаже, че гражданското общество има силата да излезе в открит сблъсък с мафията и да печелим тези битки!“ 
Да си върнем държавата от лапите на дебелите. Свържете се с нас!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

„Не бих казал, че е неочаквано, че сигналът приключи с крах. Ние не го правим с надежда за справедливост, а го правим по задължение, като последна възможност да стигнем до истината чрез легална форма. Месец след този сигнал входирахме още един сигнал срещу главния прокурор Сотир Цацаров, за системно нарушаване на служебните задължения, по кпйто до момента нямаме отговор“, посочи Георги Георгиев.

„Какво се случи от тогава, случиха се много неща – случи се „Болт гейт“, „НДК гейт“, „Стокиран егейт“, „ДАИ гейт“, все лоши неща и всички тези неща са олицетворение на тази мафиотизация на държавата“, допълни Георгиев.

В отговор на сигнала на „Боец“, от инспектората на ВСС казват, че не са открити неблагоприлични действия на главния прокурор пише Даниела Райчева в www.bitelevision.com (bitelevision.com/grazhdansko-dvizhenie-boets-za-prekratenata-proverka-po-aferata-tsum-gejt/ )

„Ние никога не сме твърдяли, че той извършва неблагоприлични действия, ние твърдим за конкретни престъпления, конкретни закононарушения и смятаме, че този орган, който се занимава с дейността на магистратите, че трябва да реагира, а той ми говори за благоприличие. Извинете! Това е изместване на темата и подценяване на жалбоподателите“, заяви Истаткова.

„Това ме връща в комунистическо време, все едно се събрал един другарски съд и е преценявал нещата от чисто морална гледна точка“, каза Рибчева.

„До тук водехме битката на институционалния фронт – сигнали, протести, акции, всичко, което можехме да направим в рамките на закона. От тук продължаваме да водим битките си на гражданския фронт“, каза Георгиев.

Авантаж