Зад босите крачета на президента се крият суджуците на Борисов?

Гледали сме в България толкова политическо порно, че едни боси краченца не са нищо, коментира PR-експертът Арман Бабикян

Боси президентски крачета и мазни суджуци, изкрънкани за премиера. Това са най-“значимите“ политически събития, които вълнуват новинарите от зависимите медии.

Между босата история с Румен Радев и Суджук – гейт на пръв поглед да няма нищо общо. Оказва, че едната новина е създадена, за да измести вниманието от друга. Иначе казано, зад босите крачета на президента се крият суджуците на Борисов. Затова намекна PR-експертът Арман Бабикян.

Снимката на президента и първата дама, на която той е по потник и бос в двора на резиденцията, се върти като порно по телевизиите. Водещите отделят повече внимание на босия Радев, отколкото на кражбата на милиарди левове от КТБ, за която всички данъкоплатци дълго ще плащаме.

Гледали сме в България толкова политическо порно, че едни боси краченца не са нищо, коментира в „Здравей, България“ по Нова телевизия PR-експертът Арман Бабикян.

Това е клечката, за която се хванаха като удавници управляващите. Те тръгнаха да си крият суджуците зад тази боса история. Грубо казано Зад босите краченца на Радев се крият суджуците на Борисов“, заяви Бабикян. Не се намери обаче кой да го пита дали пък и историята с луканките не е измислена, за да се отклони вниманието на хората от проблема с фалита на КТБ. Нищожества от мръсния политически спектър, които нямат никакъв интерес Цветан Василев да бъде съден, за да не ги издаде, че са крали заедно, пускат фалшиви новини, за да отклонят вниманието на обществото. Че политиците трябва да ядат и бизнесът е подложен на всекидневен рекет е ясно. Хората обаче очакват ясен отговор на въпроса кои са крадците, заради които ще плащаме за фалита на КТБ, а не яде ли суджук картофеното момченце и не го ли крие зад босия президент.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!