Марешки: Борисов-3 ще падне от власт … Септември ще бъде ли май ?

Днес специализираното звено ”Антикорупция” повдига обвинение срещу Марешки, но следва контраатака …

 „Много остро ще поставим въпросът на правителството през септември. Или правителството започва активна работа, или свършва този цирк.“

Дали пък Бойко не му ги говори тези фантастики или звездите, а може би интересът ?!

 „Винаги става дума за пари. Оказва се, че в България политиката е само бизнес …“

Марешки заяви още, че според него правителството ще падне от власт заради борбата с нелегалната търговия, ако не започнат да се борят с нея.

По обвиненията за лекарствата той каза, че няма проблем с конкурентите, а те с него: „Моите конкуренти са използвали по същия начин лобита за правене на закони срещу Марешки. Аз съм единственият бизнесмен с толкова закони срещу моят бизнес. Имаме идеи в контрабандата с горивата. Няма какво да гледаме в парламента, няма внесени законопроекти. Това трети мандат на Борисов, той е най-опитният и трябва да е с летящ старт.

По темата за казусите с НДК и изтребителите Марешки сподели следното: Не знам до къде са стигнали дебатите, но винаги става дума за пари. Оказва се, че в България политиката е само бизнес. Кой ще вземе комисионните от санирането, НДК.

”Пет години са ме разследвали, разпитали са стотици свидетели и прокуратурата казва, че няма никакви доказателства, че аз съм виновен. На база на същите доказателства се оказва, че има съмнения и щели отново да разпитват стотици свидетели.“

Интересно чак сега ли Вождът и индианците се сетиха за прегрешенията на Марешеки, а преди изборите ?!

Е, сега някой има воля за „ВОЛЯ“ или интерес …

Свободен автор – Философът