Омъжена учителка осинови 15-годишен младеж, за да прави секс с него

Срещу 43-годишната педагожка вече са повдигнати обвинения

Учителка от американския щат Ню Джърси е осиновила свой 15-годишен ученик, за да може да осъществява редовни сексуални контакти с него. Това твърдят местните власти. Срещу 43-годишната Райна Кълвър, която е омъжена, вече са повдигнати обвинения, съобщи Фокс Нюз.

Тя приютила своя ученик, след като той бил изхвърлен от дома на близките си през декември 2015-а година. Местният вестник „Саут Джърси локал нюз” посочва, че двамата били много близки по времето, когато тя му преподавала в средното училище, съобщава Нова телевизия.

Жертвата смята, че целта на учителката му е била да правят секс, гласят документите от делото.

Кълвър е арестувана през май и е обвинена в сексуално насилие втора степен и застрашаване благосъстоянието на детето. Защитата отхвърля обвиненията.

През юни 2016-а тийнейджърът споделя, че учителката му започва да го опипва и съблича, посочва съдът. В един момент те започват да осъществяват контакти всеки ден в продължение на няколко месеца, а момчето се страхува, че ако й откаже, тя ще го изхвърли. Младежът й пише в есемес, че иска това да спре, но учителката недвусмислено му показва, че не е съгласна.

Властите са прегледали мобилните телефони и са открили текстови съобщения, съдържащи разговори за секс.

Самата Кълвър казва, че тези твърдения са „изфабрикувани от един нестабилен млад човек”.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!