Палавата Сюзи показала от скука среден пръст на рогатия

Не виждам нищо лошо в това, казва 14-годишната дъщеря на Орхан Мурад, която е снимана как рапира и се кълчи по оскъдно облекло

Не виждам нищо лошо в това да покажа среден пръст, защото все пак става въпрос за рогатия, сподели 14-годишната Сюзи Мурад.

Преди няколко дни дъщерята на Орхан Мурад се прочу със скандално видео. На него се вижда как рапира и се кълчи по оскъдно облекло. Облечена е с боди и мрежест чорапогащник и пее за обладаване от Луцифер.

Сега девойката и баща й събират тен в Свети Влас. Тя не съжалява естествено. Споделя дори пред камерата на Нова телевизия, че е доволна от себе си. Баща й пък не я укорява. Повтаря, че това било шоубизнес, а в България нямало друг начин да бъде забелязана.

Ужасният текст на парчето, наречено „Lucifer & Buddha“ тя признава, че е нейно дело. Написах го, когато скучаех, споделя момичето.

Тя не обича да чете книги, но обича да пише текстове на песни. Иска да бъде известна, но се оказва, че в България за това не е нужен талант. Достатъчно е да бъдеш скандален.

Провокацията й носи слава. Сюзи е полугола и много доволна. Тя вече е любимка на педофилите. Като няма с какво да впечатли меломаните, показва среден пръст и се излага, а баща й вместо да се срамува, я оправдава. Вината затова била на статуквото. Така твърди Орхан Мурад.

Системата е такава – за да изгрее на небосвода едно момиче като звезда, трябва или да има достатъчно силикон и да не се срамува да го покаже, или да се излага, като показва среден пръст.