Перата пуска брада като талибан, защото му нарушават правата

Бунтарят, който е известен като най-големият враг на брадатите нашественици от ислямския свят, има проблеми с кръвното

Петър Низамов остава в ареста. Това реши Асеновградският районен съд. Магистратите отказаха да го освободят от ареста въпреки, че бургазлията има здравословни проблеми. Те не приеха твърденията му, че вдига високо кръвно.

Заради задържането Перата не може навреме да завърши образованието си.

Позор! Позор!..Гледайте записа, качен на моята „Фейсбук” страница. Там всичко се вижда как съм нападнат, без абсолютно никакво основание“, каза пред камерата на бТВ мъжът, който е задържан заради спречкване с оператора Петър Джанаваров.

Според съда е налице обосновано предположение, че Низамов е нанесъл удар, обиждал и заплюл Джанаваров, като му е причинил лека телесна повреда.

От видеоклипът, публикуван на стената на Перата в социалната мрежа обаче се вижда как операторът на бТВ нарочно бута телефона на бургазлията. Той е предизвикал спречкването. Защо тогава е арестуван само защитникът на жените и вярата?

В съдебната зала бунтарят, който е известен като най-големия враг на брадатите нашественици от ислямския свят, пресичащи границите ни, се появи с брада. Той заяви, че така протестира срещу нарушаването на човешките му права.

Дори всички мъже в България да пуснат бради и да заприличат на талибани, това няма да оправи кривосъдната ни система. Ясно е, когато арестантът е враг на престъпниците от властта, да се говори за справедливост хич не е уместно.