Протестите в Асеновград спряха, но етно терорът продължава (ВИДЕО)

Нормално ли е да не мога да чуя телевизора в спалнята си, пита възмутен българин

Снимка: Bulgarian Times/Архив

Протестите спряха и в Асеновград вече е спокойно, но не съвсем. Бунтарят Петър Низамов е в ареста, както и част от мургавите биячи на децата, заради които градът въстана, но етно терорът продължава. Нормално ли е да не мога да чуя телевизора в спалнята си, където по-късно ще се наложи да спя на затворен прозорец, независимо от летните жеги, пита възмутен българин, цитиран от Фейсбук страницата „Национален протест срещу безобразията в България“.

Въпросът му е отправен към неуважаемите народни представители, а отговорът е ясен. Нормални неща в България няма. Нормалните хора, които ходят на работа, плащат си данъците, за да могат безработните паразити от махалата да вземат социални помощи и да се веселят, се нуждаят от сън и спокойствие. Нормално е полицията да спира не само Перата и аверите му, когато тръгнат към гетото, но и уредбите на веселяците. Нормално е държавата (ако е нормална) да защитава правата на своите данъкоплатци и децата им.

Нормално ли е Низамов да е в ареста за побой над оператор, а Динко да бъде пуснат, след като е ступал двама крадци на нафта? Отговорът дето се казва е във въпроса. Нормални мъже в България не останаха, както казва биячът от Ямбол. Когато видиш как някой ти краде нафтата или ти руши спокойствието, надувайки уредбата, може би е по-нормално да му забиеш два три шамара, вместо да се обадиш на 112, знаейки че с това шумовият терор няма да свърши. Българите са отчаяни и затова приемат Динко за герой, а управниците – за изедници.