Хиляди бургазлии посрещнаха Джулая

Десетки туристи посрещнаха първото утро на юли с хоро на кораб Кук

Хиляди посрещнаха Джулай морнинг на бургаския плаж. Първите лъчи на юлското слънце бяха като магия за хората със свободен дух. Много от тях предпочетоха да се любуват на изгрева от мостика. Романтици тръгнаха по слънчевата „пътека“ в морето. Тази година морската вода на Джуля бе необичайно топла. Дори майки с малки деца се престрашиха да се топнат в морето преди слънцето да се извиси над хоризонта.

Десетки туристи пък предпочетоха да отидат на остров Света Анастасия. Те посрещнаха първото утро на юли с хоро на борда на кораба Кук.

До ранни зори в Бургас продължи веселбата на Джулай морнинг. В концерта до моста участваха рок легендата Милена Славова, Явор Велчев, Brums ‘n’ Noises, „Сленг“, „Силует“, „Мерудия“, Джърси Бъд и „Рой и Адам Трио“

а повечето от дървата за среднощния купон, които бяха осигурени от общината Бургас след безжалостната сеч по улиците на Бургас, останаха неизползвани. Младите предпочетоха да танцуват, вместо да палят огньове, а тези, които все пак се опитаха да се сгреят край огъня, не успяха, защото никой от общинарите не се сети, че грамадните дънери няма как да бъдат запалени, ако не бъдат нацепени.