Алчни лекари променят съдби

Медиците, които крадат деца, трябва да бъдат убивани публично, предлагат приятели на момиче, което издирва брат си

Лекари с души на жестоки бирници объркват човешки съдби. Те крадат новородени, а на родителите казват, че децата им са починали. Има издадени смъртни актове, но близките на „отписаните“ от този свят продължават да ги издирват. Много семейства са разделени по на алчните медици. Такъв е случаят с родителите на Катерина, която издирва своя брат чрез страницата „Търсим се“ във Фейсбук.

Баща ми Тихомир и първата му съпруга Елена са чакали близнаци- две момченца. Знаям, че са родени по-рано от очакваното- април 1977 в болницата в град Ловеч. Кръщават ги Калоян (по-големия) и Момчил (по-малкия). Докато са още в болницата казват, че по-малкия е починал (за него има и смъртен акт). След няколко дни казват същото и за по-големия, но

трупче няма, няма и смъртен акт

, сподели във Фейсбук дамата, която се надява да срещне и да прегърне братята си. Всъщност тя почти е открила единият от батковците си.

Татко и Елена не са преживели случилото се и малко след това се разделят, за нея знам само, че заживява в Швейцария. Баща ми е вярвал, че

Калоян е жив и според баба, чичо го е намерил

в Еленския Балкан- Златарица“, разказва жената.

Защо не е стигнал по-далеч не зная, тъй като татко почина през 1999г, а аз съм била малка и научих за всичко това след години като вече семейна жена. Разказаха ми го баба и чичо – те са се опитали да намерят Калоян, но когато са отишли в Златарица, той е бил в Гърция с баща си (осиновителя-или поне така са казали). Знаем, че има някаква леля по линия на осиновителите на име Дора и че Калоян е бил прекръстен на Иван. Скоро след това осиновителя му е починал. Връзката я е направил човек на име Димитър“, уточнява дамата, която таи надежда един ден да прегърне поне единия от братята-близнаци.

За съжаление загубихме баба миналата година, а чичо ми е диагностициран с рак и нещата не вървят на добре. Бих искала да намеря брат си преди да загубя и чичо. Надявам се чичо да се срещне с него преди да е твърде късно! Не знам как да го намеря, нито къде да го търся. Не знам дали изобщо имам право да се намесвам в живота му. Не знам какво ще му кажа. Всякаква помощ ще ми е от полза“, добавя Катерина.

Една от приятелките й коментира на страницата „Търсим се“, че всички лекари който крадат деца и ги продават, трябва да бъдат убивани публично. Според нея, да откраднеш дете на майка е най-тежкото престъпление.

Човекът е социално животно, твърди психологът-писател Елиът Арънсън. Ние, Божиите чеда, сами тъчем чергата си на живота, добавя д-р Катерина Билай. От нашите дела зависи съдбата ни не само в този живот, а и в следващия, обяснява тя. Законът на кармата е като бумеранг и дори в този живот човек да не бъде наказан, за злото, което е извършил, задължително ще си плати за греха с лихвите, предупреждава дамата, която има лекарска диплома от университета в Кременчуг, но лекува с Божествена енергия.

Какво наказание обаче заслужава човекът в бялата престилка, заради който вече 40 години двама братя-близнаци са разделени? Разведени са и родителите им, защото не са успели да преживеят мъката. И сто живота сигурно няма да са им достатъчно на лекарите с души на жестоки бирници, за да си научат кармичния урок и да изкупят мъката, която са причинили.

Не по-малка вина за злините имат и онези, които търкат мазните си задници върху депутатските банки и вместо да променят така законите, че да спре търговията с деца, се чудят само каква далавера да завъртят. Едни фалират банки, други изнудват търговци, като им искат суджуци уж от името на премиера. Кармичната им сметка набъбва с всеки изминал ден, а народът ни страда и мечтае за избавление от мизерията, от анархията, от престъпниците, които крадат дори деца.