Венци Чикагото изкара Макрон и Борисов обратни

На народа му писва от сценките, които президентът и премиерът разиграват, вижда се краят на тояжката, коментира от африканския бряг мъжът, обвинен за трафик на дрога
Визитата на френския президент Еманюел Макрон в България породи ужасно злобни коментари. Заради прегръдките на големеца от Париж и побратимия му от Банкя, някои сравниха политиката с публичен дом. Френските ласки ни дойдоха в повече.
Най-зъл в коментара си за милувките на политиците бе скандалният Венци Ангелов – Чикагото, който освен като бунтар, е известен и като наркотрафикант. Той определя кадрите с прегърнатите като върховна гнусотия. Според него, Макрон е бил банкер на рептилоидния хибрид – Ротшилд, а вождът от Банкя – поръчков убиец и изнасилвач.
„Макрон иска подкрепа за неговия план, а не каза една дума срещу унищожаващата корупция, която прогонва хиляди българи и техните семейства в чужбина…! Много удобна опорна точка за посещението си в чужбина са му спуснали на рептилоидния хибрид – Макрон…!“, коментира във Фейсбук Чикагото директно от африканския бряг.
“Ало, президентът Радев и … Бойко Борисов, на Народа на България му писва от сценките, които му разигравате и да ви кажа една тайничка – вижда се краят на тояжката…!“, добавя Венци Ангелов.