Гергана Брънзова разказа как е победила множествената склероза

Единствената българка, играла в женската НБА, продължава мисията на д-р Ан Борох, издаде втора книга

Гергана Брънзова разказа за чудото, което й помогна да победи множествената склероза. Бургазлийката, която е играла в женската НБА, сподели в интервю за Канал 0 преди да представи новата си книга „Съзнание и тяло в едно“, че се чувства прекрасно, но и сега спазва режим, който й харесва и не се насилва да прави нищо, което не обича. Тя яде месо, но е изключила от менюто си захар, млечни продукти и глутен.

Най-важното е да се научиш да обичаш себе си и това, което правиш, препоръчва тя.

За знак от съдбата тя приема смъртта на своята спасителка – американката д-р Ан Борох. Гергана не крие сълзите си, когато говори за нея и внезапната й смърт наскоро. Сега усещам, че аз трябва да продължа мисията й, казва баскетболната легенда.

Ан Борох, която е сред най-популярните в САЩ специалисти, лекуващи автоимунни заболявания без лекарства, създава системата за хранене, която направи чудо с Гергана и я спаси от множествената склероза.

За новата си творба „Съзнание и тяло в едно“ Брънзова казва, че не е книга, а помагало, защото е с много споделяне на практически опит. Всичко е изпробвано от мен, добавя тя.

Книгата е наръчник за правилното хранене. Личните й рецепти, които според самата Гергана са ключът към най-голямата й победа – тази над коварната болест, са включени в изданието.

„Трябваше да покажа на майка ми, че животът се случва, въпреки диагнозата!“, каза баскетболистката пред камерата на бТВ.

Първата й творба – „Отвисоко на живота“, имаше невероятен успех, а новата книга със сигурност ще има същата съдба.