Да целунеш на Тат(к)о ръката или да си скъсаш опашката …

колаж : Ладо

Доган е създателят и на Борисов, и на Пеевски, и на Цацаров. Той е господарят на задкулисието и ако го ударят, значи тези хора са в капан и отчаяно търсят изход.

Това заяви пред Фрог нюз Осман Октай, бивш зам.-председател на ДПС по повод информация за готвен арест на Ахмед Доган.

Моделът „Доган-ДПС” обслужва задкулисието. Именно този модел издигна хора като Борисов, Пеевски и Цацаров. Без Доган Борисов никога нямаше да стане главен секретар на МВР. Доган, не царя го сложи на поста – никой не се заблуждава в това.

Възможно е дори те да пускат този слух, за да си вдигнат рейтинга и да изместят вниманието на хората от проблемите, които са ги налегнали. Разследват ги от САЩ за корупция – това не е шега работа. Имат проблеми и с Русия.

Щели да разследват далаверите около Цанков камък. Хубаво, но само Доган ли ще разследват или и царя, и бизнесмена Николай Вълканов, който участва в цялата история?

Забавлявам се, как тези хора са готови да жертват бащицата си, за да си спасят кожите. Като турски сериал са…

Е, как да не вярваш на един от бащите на прехода агент „Огнян“ …

Стана ли ви ясно КОЙ е Борисов и КОИ са му бащите от ДС …

Осман Ахмед Октай е политик и политически анализатор, роден на 29 август 1952 г. в село Чернолик, Силистренско отбелязва Уикипедия. Завършил е полувисшия медицински институт в Хасково.

Той е един от основателите на Движението за права и свободи (ДПС) през 1990 г. Дълги години е заместник-председател на ДПС.

През целия този период е смятан за втория човек в партията на Ахмед Доган и за негова дясна ръка. Народен представител в 36-то37-мо38-мо39-то Народно събрание на България.

Бил е сътрудник на Държавна сигурност под псевдоним „Огнян“ от 1975-1983 г.

Свободен автор – Философът