Евродепутат: Борисов клекна пред „началника“ и свали гащите

Бай Ганьо Борисов отдавна не излага само себе си, коментира Николай Бареков

Борисов клекна пред „началника“ и свали гащите. Така евродепутатът Николай Бареков коментира прегръдката на българския премиер и френския президент Еманюел Макрон.

Борисов поговори на „френски“ пред Макрон. Знае го колкото плеймейтките, които по принцип обичат френския. Макрон го потупа по рамото за Шенген и Еврозоната. В стил: Вие си знаете, че не сте за тук, ние се правим, че ви вярваме. В замяна Борисов клекна пред „началника“ и по традиция свали гащите, за да го оставят да краде на спокойствие. Прецака работниците ни, които си изкарват хляба, продавайки евтиния си труд във Франция, Англия и Белгия“, сподели във Фейсбук Бареков.

А помните ли лъжата на Борисов, че Макрон идвал по негова покана да разгледа от хеликоптер Великата стена на Валери Симеонов….? Не е тъжно, вече не е и смешно. Бай Ганьо Борисов отдавна не излага само себе си. Европейците му знаят слабостите и охотно го използват като опитно зайче срещу едно потупване по рамото и по един среден пръст….ясно къде“, коментира евродепутатът.

Да обобщим: Когато се сблъскат на такова ниво Сорбоната и Школата в Банкя/Симеоново, резултатът не може да бъде друг“, добавя той.

Междувременно имидж консултантът проф. Любомир Стойков предупреди политиците да внимават с мъжките целувки при официалните политически срещи. Прекалената фамилиарност в този вид срещи е нож с две остриета, каза той в „Тази сутрин“ по бТВ.

С лигите си политиците съвсем отвратиха българите. Жалко, че заспалият народ още ги търпи!