Морският сарай на нос Чукалята се оказа хотел (ВИДЕО)

Ахмед Доган нямал никакви отношения с банкера-беглец Цветан Василев, загубил пари при фалита на КТБ, разкри проф. Тадаръков
Луксозното имение, наричано „Доган сарай“, е двузвезден хотел, а неговият обитател Ахмед Доган е изключително скромен човек. Това твърди неговият приятел проф. Димитър Тадаръков.
Доган има нужда от почивка и почива не в сарай, а в хотел с две звезди, какъвто е в Бояна, каза той в „Здравей, България“, а след това пита водещата Ани Цолова дали е била там. Тя му отговори с „Не“ и той призова тогава никога повече да не споменава думата сарай.
„Същото е и на морето. Хотелът се намира между Бургас и Созопол“, добави Тадаръков.
Крайно време е хората да разберат, че този човек, който обича България повече от много българи, е изключително скромен, заяви земеделецът – бизнесмен.
Според него, Доган няма никакви отношения с банкера-беглец Цветан Василев. Загубил е дори пари при фалита на банката му КТБ, твърди проф. Тадаръков.
Той сподели, че е приятел с вожда на ДПС от 25 години и според него, няма как властта да го изплаши с арест, защото е лежал в затвора, чакайки смъртна присъда.
Скромният смелчак, който бургазлията Октай Енимехмедов се опита да изплаши с газов патлак, може да се радва на луксозния „хотелски“ комплекс на нос “Чукалята” край Бургас. През май месец стана известно, че се е сдобил и с още един плаж.
Дни преди кабинетът „Герджиков“ да сдаде властта на „Борисов III”, тихомълком се е провел търг за концесията на пясъчната ивица на парк „Росенец“ и фирмата „Хермес Солар“, която притежава и „хотел“ „Догансарай“, стана негов стопанин. Фирмата, чиято собственост е Хайрие Хаджийска (б.а. бивша секретарка на Ахмед Емин, отговарящ за паричните потоци от и към партията) има и яхтено пристанище, а дали скромният българолюбец го ползва, е друг въпрос.